Nenadić: Kako smo igrali...

Izvor: B92, 14.Jun.2017, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenadić: Kako smo igrali...

Srpski rukometaš Petar Nenadić rekao je da je nerešen rezultat super u odnosu na to kako je njegova ekipa večeras igrala protiv Poljske.

"Izvukli smo nerešen rezultat. Imali smo napad za pobedu, ali ovo je super kako smo igrali celu utakmicu. Ostaje žal za pobedom, ali dobro", rekao je Nenadić za RTS posle utakmice u Nišu.

Srbija je igrala nerešeno 34:34 sa Poljskom kolo pre kraja kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropsko prvenstvo, a Nenadić je pohvalio publiku u hali Čair.

"Veliko hvala svima koji su došli da nas bodre", istakao je Nenadić.

Njegov saigrač Rastko Stojković rekao je da je veoma razočaran rezultatom utakmice sa Poljskom.

"Veoma sam razočaran ovim rezultatom, ne zato što smo loše igrali, već zato što je trebalo da pobedimo jer imamo kvalitet za to. Prvi smo u grupi", rekao je Stojković.

On je naveo da je utakmica protiv Poljske bila veoma teška.

"Nismo mogli da se odbranimo. Šta god da su pokušali, pošlo im je za rukom. Polazilo je i nama, ali ne mogu da verujem da smo toliko podbacili sa odbranom. Šta god da smo pokušali, nije uspelo", kazao je Stojković.

Srpski rukometaši će poslednju utakmicu u kvalifikacijama igrati u nedelju u gostima protiv Belorusije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika borba, sjajna atmosfera u hali "Čair" i remi rukometaša Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2017

Odlična atmosfera bila je u niškoj hali “Čair”, najviše zahvaljujući “meraklijama”, koji su došli da podrže reprezentaciju i pri tom animirali svu publiku. Naizvesno i napeto bilo je tokom čitavog meča, a tako se i završilo: rukometne reprezentacije Srbije i Poljske podelile su bodove,...

Nastavak na JužneVesti.com...

RAZOČARANI NAŠI RUKOMETAŠI: Kako smo igrali, ovo je dobar rezultat (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2017, 10:31

Srpski rukometaš Petar Nenadić koji je mogao da postigne pobednički gol i odvede Srbiju na Evropsko prvenstvo govorio je o nerešenoj utakmici.. . Istakao je da je rezultat dobar u odnosu na to kako je njegova ekipa igrala protiv Poljske (34:34) u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.