Izvor: Piplmetar.rs, 28.Mar.2024, 07:30

Nemci sve bolji, pobedili i Holanđane!

Ovu reprezentativnu pauzu, selekcija Nemačke je iskoristila na najbolji način u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo čiji je domaćin – dve prijateljske utakmice, dve pobede, i to protiv veoma kvalitetnih rivala.
Samo tri dana posle trijumfa nad Francuskom (2:0) u Lionu, “panceri“ su večeras u Frankfurtu savladali i Holandiju sa 2:1, posle preokreta u finišu meča.
Holanđani su poveli već u četvrtom minutu meča volej-udarcem Vermana sa oko 14 metara, na asistenciju Depaja, a na odgovor Nemaca se čekalo svega sedam minuta, kada je Mitelštat na dodavanje Musijale postigao evrogol! On je zahvatio loptu levom nogom na nekih 17 metara od gola, odakle je poslao neodbranjiv šut pod prečku za 1:1!
Taj rezultat...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Vratio se tata Toni i igranka može da počne, Francuzi jedva da su se pojavili u Lionu

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Mar.2024

Fudbaleri reprezentacije Nemačke savladali su Francusku u Lionu 0:2 (0:1) u prijateljskoj utakmici.. Viceprvak sveta kao da se nije pojavio ove večeri ni u jednom od oblika koje je pokušavao da izvede Didije Dešan tokom meča. Pogodak Florijana Virca posle sedam sekundi kao da je ubio „trikolore“ u...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.