Ne bih vratio Krosa – ne bi bilo dobro da igra za Nemačku

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 00:08

"Ne bih vratio Krosa – ne bi bilo dobro da igra za Nemačku"

Nekadašnji golman Bajerna Sep Majer izjavio je da Toni Kros ne bi trebalo da igra za reprezentaciju Nemačke na Evropskom prvenstvu.

Pojedini nemački mediji su nedavno objavili da bi Kros mogao da igra za Nemačku na Evropskom prvenstvu naredne godine.

"Ne bih vratio Krosa. Mislim da ne bi bilo dobro kada bi on opet igrao za reprezentaciju. On je imao svoje vreme. Imamo mnogo drugih talentovanih igrača na njegovoj pozciji koji mogu da pomognu svom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << timu. Sada je to popularna tema u medijima, ali ne bih ponovo zvao Krosa. To ne znači da nije veliki igrač i da ništa nije uradio za nemački fudbal", rekao je Majer za Sport1.

Majer je sa Nemačkom osvojio EP 1972. i SP 1974. godine. Kros (33) se povukao iz reprezentacije Nemačke posle EP 2021. godine.

Fudbalska reprezentacija Nemačke je na EP 2021. eliminisana u osmini finala od selekcije Engleske (0:2).

Kros je za nacionalni tim "pancera" odigrao 106 utakmica i postigao je 17 golova, a sa Nemačkom je 2014. godine osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Fudbaleri Nemačke su ove godine odigrali 11 prijateljskih utakmica, a zabeležili su tri pobede, dva remija i šest poraza.

EP će biti odigrano u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.