Nava, Munćan i Tomašević u finalu EP

Izvor: Studio B, 30.Jun.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nava, Munćan i Tomašević u finalu EP

Reprezentativac Srbije u atletici Goran Nava plasirao se danas u finale trke na 1.500 metara na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju.

Nava je u prvoj polufinalnoj trci zauzeo osmo mesto, rezultatom 3:41,96 minuta, a srpski atletičar je sa 12. rezultatom prošao dalje, jer je druga polufinalna trka bila znatno sporija.

Na isti način plasman u finale izborila je i Marina Munćan, koja je prvu polufinalnu trku na 1.500 metara završila sedma u vremenu 4:12,33 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Ranije danas Dragana Tomašević bacila je disk 61.65 metara i kao četvrta plasirala se u finale, koje je na programu u nedelju od 19 sati.

Bolji rezultat od Dragane imale su samo Nadin Miler iz Nemačke (64.49), Sandra Perković iz Hrvatske (62.01) i Melina Rober - Mišon iz Francuske (61.86).

Prve medalje na EP Srbiji su u petak doneli preponaš Emir Bekrić (srebro) i bacač kugle Asmir Kolašinac (bronza).

 
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.