Nastavljaju se problemi sa odbranom Trikolora: Matje propušta EURO!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju se problemi sa odbranom Trikolora: Matje propušta EURO!

Nastavljaju se problemi sa odbranom Trikolora: Matje propušta EURO!

Fudbaler Barselone Žeremi Matje i definitivno će propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo zbog povrede meniskusa kolena. Njegovo mesto će zauzeti Samjuel Umtiti, fudbaler Liona.

Matje se povredio na prijateljskom susretu između Francuske i Rusije krajem marta, a očigledno nije uspeo da se oporavi u dovoljnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meri kako bi igrao na šampionatu Starog kontinenta koje se održava u njegovoj zemlji. Od momenta povrede bilo je upitno da li će uspeti da se oporavi, ali nije uspeo.

Ipak, tu je Umtiti koji je ove sezone odigrao 30 mečeva za Lion i čak je postigao i jedan gol.

Ovo je još jedan udarac za odbranu Trikolora posle odustajanja fudbalera Real Madrida Rafaela Varana, takođe zbog povrede. Umesto Varana poziv je dobio Adil Rami, fudbaler Sevilje koji je sa timom iz Andaluzije osvojio Ligu Evrope.

OVDE možete pogledati MOZZART SPECIJAL KVOTE za predstojeći EURO. Kvota da će Francuska osvojiti šampionat je 4,40, a da će proći grupu 1,02.

Pored Francuske u toj grupi su još i Švajcarska, Rumunija i Albanija.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dešam ostao bez još jednog defanzivca

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016

Pored Zume, Sakoa i Varana, selektor Francuske na predstojećem EP neće moći da računa ni na Žeremija Matjea...Defanzivac Barse je definitivno otpao zbog povrede, a Didije Dešam će umesto njega na spisak putnika za EURO 2016 uvrstiti Samjuela Umtitija iz Liona...22-godišnji Umtiti, kao i Matje,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.