Naše bokserke osvojile pet medalja na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2011, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naše bokserke osvojile pet medalja na EP

BEOGRAD -

Bokserski savez Srbije saopštio je danas da su srpske predstavnice osvojile pet medalja na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za juniore.

Marija Pavlov osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 57 kilograma pobedom protiv Ukrajinke Marine Malovanovne.

Tamara Miloradović, Saida Bukvić, Milena Matović i Aila Lukač osvojile su srebrne medalje za Srbiju na istom takmičenju, dok je Mirela Parudžić izgubila u četvrtfinalu i ostala jedina srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predstavnica koja se sa prvenstva vratila bez odličja.

Predsednik Boks saveza Srbije Velizar Đerić rekao je da u ženski boks vredi ulagati.

"Ove devojke su naša budućnost i nadam se još većoj podršci Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije. One na najbolji mogući način služe svojoj zemlji", istakao je Đerić.

Evropsko prvenstvo za juniore održano je od 29. avgusta do 4. septembra u ruskom gradu Orenburgu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.