Napred, Ivana! Napred, Dragana! Vreme je za novu medalju!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napred, Ivana! Napred, Dragana! Vreme je za novu medalju!

Ivana Španović večeras u finalu skoka u dalj.

Večeras je trenutak kada bi Ivana Španović mogla da osvoji novu medalju na Evropskom prvenstvu.

Ona se nada da će ponoviti uspeh iz Ciriha kada je osvojila zlato, a i večeras je prvi favorit. Loren Ugen, Malaika Mihambo i Šara Proktor su joj glavne konkurentkinje.

Ivana je u kvalifikacijama skočila 6,84 što je najbolji skok, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se sa pravom nadamo medalji.

Nije jedina koja će danas biti u finalu.

Dragana Tomašević u disciplini bacanje diska biće u konkurenciji za medalju.

"Od 2006. godine ovo mi je šesto prvenstvo Evrope i peto finale. Na prethodnim sam uvek bila tu negde, u Geteborgu pre 12 godina sam bila osma, u Barseloni 2010. godine šesta, u Helsinkiju deveta iste godine, jedino u Cirihu 2014. godine nisam uspela da izborim plasman u finale", rekla je Dragana.

Finale skoka u dalj za dame počinje od 20:05, a finale u bacanju diska počinje od 20:20.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španovićeva zbog povrede odustala od odbrane zlata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2018

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zbog povrede odustala je od finala Evropskog prvenstva u Berlinu i napada na odbranu titule u skoku u dalj...Odluku je doneo stručni tim Ivane Španović posle detaljne analize povrede tetive zadobijene u kvalifikacijama, u kojima je imala najbolji skok...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dragana Tomašević šesta na Evropskom prvenstvu

Izvor: RTS, 11.Avg.2018

. Srpska atletičarka Dragana Tomašević osvojila je šesto mesto u finalu bacanja diska na Evropskom prvenstvu u Berlinu. Zlato je osvojila Hrvatica Sandra Perković, dok su srebro i bronzu osvojile Nemice Nadin Miler i Šanis Kraft.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.