NOĆNA MORA: Srbija i Crna Gora nemaju gde da igraju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 19:26

NOĆNA MORA: Srbija i Crna Gora nemaju gde da igraju

Zanimljiv slučaj.

Za peti avgust bila je planirana prijateljska utakmica košarkaških reprezentacija Crne Gore i Srbije, ali se taj pripremni meč neće odigirati jer u Podgorici nema dostupne hale u tom terminu, prenose crnogorski mediji.

"Morača" je zauzeta jer se u njoj igraju utakmice Evropskog prvenstva za kadetkinje, baš kao i dvorana hotela "Voco", a "Bemaks arena" se trenutno renovira. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Košarkaški savez Srbije odbio je predlog da se meč igra u Baru, pišu Vijesti.

Iz "Bemaks arene" navode da su još u martu obavestili Košarkaški savez Crne Gore, kao i Rukometni savez Crne Gore da u osmom mesecu neće biti u mogućnosti da organizuju sportske priredbe.

Crnogorci ipak, neće ostati bez još jednog jakog testa pred Mundobasket jer je posle otkazivanja utakmice sa „Orlovima” dogovoreno gostovanje Sloveniji osmog avgusta u ljubljanskim „Stožicama”.

Tim Boška Radovića će prvi pripremni meč igrati drugog avgusta protiv Francuske u Monpeljeu, a 12. i 13. će na turniru u Tbilisiju igrati sa Gruzijom i Iranom.

Put na Filipine je planiran za 16. avgust, a moguće je da će Crna Gora u Manili odigrati i jedan prijateljski meč.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sandra Niketić, supruga bivšeg košarkaša Tadije Dragićevića
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.