NISU SAMO DELFINI: Vaterpolistkinje Srbije ubedljivom pobedom protiv Češke izvesno na EP

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 22:25

NISU SAMO DELFINI: Vaterpolistkinje Srbije ubedljivom pobedom protiv Češke izvesno na EP

Bravo, devojke.

Vaterpolistkinje Srbije, u istom danu kao i vaterpolisti, izvesno su obezbedile plasman na Evropsko prvenstvo u Izraelu, pošto su na kvalifikacionom turniru u Novom Sadu savladale Češku 22:12.

Srpkinje su odlično doigrale jednu od dve utakmice u Novom Sadu.

Sredinom druge četvrtine Češka je izjednačila na 8:8 i to je njih bilo sve. Raspoložene Mandić, Milićević, Vuković i Švec su se nadavale golova. Od 13:10 napravljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je serija 9:0 pa su Čehinje pretrpele ubedljiv poraz.

U nedelju Srbija igra sa Ukrajinom koja je prvi dan poražena od Češke 13:7 tako da bi taj meč trebalo da bude formalnost.

Srbija – Češka 22:12 (6:5, 5:3, 7:2, 4:2)

Bazen Slana bara. Sudije: Silva (Portugalija), Virtanen (Finska).

Srbija: Travar, Švec 4, Šarac, Milićević 5, Trmčić, Zelić, Novaković, Mandić 6, Vuković 4, Ilić, Radonjić 2 Lukić 1, Lazić.

Češka: Remisova, Busaerova 5, Kladkova, Kubnikova, Votavova 2, Javurkova 5, Hlavata, Hola 2, Simkova, Fugnerova, Drnkova, Kilianova 1, Hulikova.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.