NIJE MU OPROŠTEN NEUSPEH: Goran Perkovac dobio otkaz

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 20:27

NIJE MU OPROŠTEN NEUSPEH: Goran Perkovac dobio otkaz

Očekivao je da će ostati.

Rukometna reprezentacija Hrvatske ostala je bez selektora, pošto je Goran Perkovac dobio otkaz posle debakla na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, gde su Kauboji (nadimak im je dao legendarni Ivano Balić, ali su oni tražili da ih više ovako ne zovu) osvojili tek 11. poziciju.

Uprkos jako lošem plasmanu Perkovac je verovao da će nastaviti sa radom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Mislim da imam podršku svih. Dobijam na stotine poruka iz domovine koji žele da tu ostanem i ja ću tu sigurno ostati - rekao je Perkovac.

Ipak, doneta je drugačija odluka.

- Rukovodstvo Saveza u ovom trenutku još nije odlučilo ko će ubuduće obavljati tu dužnost, stoga će odluka o novom selektoru biti doneta tokom sledećih nekoliko dana - stoji u saopštenju saveza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hrvati dovode najplaćenijeg selektora na svetu

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 18:38

Rukometna reprezentacija Hrvatske ostala je bez selektora nakon lošeg rezultata na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a sada je na korak od pronalaska novog...Goran Perkovac je smenjen u utorak, a već dan kasnije na pregovore je stigao najplaćeniji selektor današnjice, Dagur Sigurdson...U pitanju je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.