NEVENA PRESREĆNA ZBOG TRIJUMFA: Nismo bile spremne da idemo kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 23:47

NEVENA PRESREĆNA ZBOG TRIJUMFA: Nismo bile spremne da idemo kući

Sledi duel sa Belgijom.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u Ljubljani pobedila selekciju Velike Britanije sa 66:60 (13:10, 16:18, 16:14, 21:18). Jedna od onih koja je najduže u timu je Nevena Jovanović koja je izuzetno važnom meču imala pet poena uz po dva skoka i asistencije.

- Lakše je, ali ovo nije bila najlakša utakmica za gledanje jer je bilo na malo poena i pao je teret sa srca stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ovo je bila utakmica za pobedu ili ideš kući, a mi nismo bile spremne da idemo kući i drago mi je što smo pobedile - rekla je Nevena Jovanović.

Imala je jasan odgovor na poitanje šta je presudilo.

- Agresivnost na lopti i par ukradenih lopti što nama daje dodatnu energiju i za napad i toga treba da imamo više. Bitno je što smo bili kompletni i Marina je rekla da je ovo ekipa koja ne odustaje 40 minuta i oni su se vraćali i mi smo morali da budemo fokusirani svih 40 minuta i srećna sam zbog pobede - smatra Jovanovićeva.

- Belgija je najbolja na ovom šampionatu i pobeđivale sa 35, 40 razlike i imaju najboljeg asistenta i skorera ovog prvenstva i igraju jako dobro pa moramo da se spremimo za njih jer imamo manje od 48 sati da se spremimo i znamo šta ta utakmica nosi i šta nam je bio cilj pre dolaska ovde, jer ovo Evropsko prvenstvo vodi na Olimpijske igre i to treba da nam bude stalno u mislima - rekla je srpska košarkašica.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Košarkašice Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, u četvrtak igraju protiv Belgije

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2023, 09:04

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se večeras u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u Ljubljani pobedila selekciju Velike Britanije sa 66:60 (13:10, 16:18, 16:14, 21:18).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.