NEMAČKA U NEZGODNOJ POZICIJI: Povreda u zao čas (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 14:25

NEMAČKA U NEZGODNOJ POZICIJI: Povreda u zao čas (FOTO)

Panceri protiv Mađarske igraju za osminu finala.

Nemci će protiv Mađarske igrati odlučujući meč za plasman u osminu finala na Evropskom prvenstvu, ali će Panceri biti prilično oslabljeni u toj utakmici.

Tomas Miler neće igrati protiv Mađarske, a pod znakom pitanje je i njegovo igranje u eventualnoj osmini finala. Miler je propustio prepodnevni trening, delovalo je da je u pitanju samo predostrožnost, ali će on definitivno propustiti meč protiv Mađarske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Germany's Thomas Muller set to miss Hungary clash through injury 🇩🇪#EURO2020 pic.twitter.com/Di50NQqgis

— Goal (@goal) June 21, 2021

Nemački mediji pišu da je u pitanju povreda kolena zbog koje može da usledi i duža pauza. Osim Milera, prepodnevni trening su propustili Ilkaj Gundogan, Lukas Klosterman i Mats Humels, ali nema detaljnijih informacija o povredama ta tri igrača.

Direktan okršaj za drugo mesto danas (18.00) između Ukrajine i Austrije, gde Ukrajincima i remi garantuje tu poziciju, a nerešeno odgovara i rivalu jer bi u tom slučaju verovatno otišao dalje kao trećeplasirani. Kvota na Ukrajinu je 3,40, na iks 2,00, a na Austriju 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Austrija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.