Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE UČE NA SVOJIM GREŠKAMA: Hrvati zbog nemarnosti ostaju bez Evropskog prvenstva?! (VIDEO)

Kardinalna greška Hrvatskog fudbalskog saveza mogla bi skupo da ih košta…

Mlada fudbalska reprezentacija Hrvatske mogla bi da ostane bez plasmana na Evropsko prvenstvo, jer je u kvalifikacionoj utakmici protiv Estonije stručni štab napravio veliki propust.
Naime, u pobedi rezultatom 2:1 (2:0), hrvatski stručni štab je kardinalno pogrešio kada je u 46. minutu na teren poslao Ivana Fiolića umesto Antonia Milića, jer Fiolić nije bio u službenom zapisniku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ove utakmice odigrane u Zaprešiću.
– Ne znam šta se događa. Zaista nije do mene – rekao je Fiolić posle meča, a čim je kročio na teren greška je bila ustanovljena.
Spominje se kazna oduzimanjem tri boda Hrvatima, što će reći da bi u tom slučaju imali 15, dva više od Švedske i Španije, ali i dva meča više od Šveđana, odnosno, jednu od selekcije ‘furije’, pa je plasman na EURO pod velikim znakom pitanja.

(Izvor: youtube / Cro SOCCER)
Zanimljivo, pre samo mesec dana zbog iste greške Dinamo iz Zagreba je izbačen iz Lige šampiona mladih timova, zbog propusta u meču protiv Anderlehta.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.