NAGELSMAN GA ZVAO: Kros se posle tri godine vraća u reprezentaciju Nemačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 18:48

NAGELSMAN GA ZVAO: Kros se posle tri godine vraća u reprezentaciju Nemačke

Poslednji put je igrao u meču protiv Engleza 2021. na Evropskom prvenstvu.

Fudbaler Reala Toni Kros saopštio je danas da se posle trogodišnje pauze vraća u reprezentaciju Nemačke. Kros je poslednji put igrao za Nemačku na Evropskom prvenstvu 2021. godine, kad su Englezi u osmini finala pobedili 2:0. Bilo je to 29. juna 2021, a tri dana kasnije Kros je objavio da se povlači iz reprezentacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Ljudi, u martu ću ponovo igrati za Nemačku. Zašto? Zato što me je pozvao selektor Julijan Nagelsman, zato što sam spreman za to i zato što sam siguran da ovaj tim može mnogo više na Evropskom prvenstvu nego što većina misli - napisao je Kros na Instagramu.

Za reprezentaciju je odigrao 106 utakmica, postigao 17 golova i osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Nemačka će u martu, u terminu za odigravanje baraža, odigrati dva prijateljska meča – prvi protiv Francuske u gostima 23. marta, a drugi kao domaćin protiv Holandije 26. marta. Na Evropskom prvenstvu domaćin Nemačka će igrati u grupi A sa Škotskom, Mađarskom i Švajcarskom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.