Moro i Vučić: Ostati veran vrednostima 14. jula

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moro i Vučić: Ostati veran vrednostima 14. jula

Ambasadorka Francuske u Srbiji Kristin Moro kaže da posle terorističkog napada u Nici treba ostati veran i odan vrednostima koje je Francuska proslavila 14. jula.

Ona je rekla da se Francuska već godinu ipo dana nalazi u stanju stalne pripravnosti i da su visoke mere bezbednosti na snazi već neko vreme, što je omogućilo da država dobro organizuje velike međunarodne manifestacije poput Evropskog prvenstva u fudbalu.

"Predsednik Fransoa Oland je održao sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Saveta za odbranu kako bi se razmotrile mere koje treba preduzeti, odlučeno je da vanredno stanje ostane na snazi i da se uvedu dodatne mere bezbednosti s obzirom na turističku sezonu, treba da budemo jedinstveni i odani vrednostima koje smo i proslavili 14. jula", rekla je ona.

Moro je zahvalila premijeru Aleksandru Vučiću koji je došao prvi da se upiše u knjigu žalosti.

"Primili smo mnoge poruke tuge i prijateljstva od građana Srbije, to nam je veoma veoma važno", rekla je ona.

Vučić je proučio da je užasnut događajima u Nici i "da nas brutalnost onih koji to čine uvek iznenadi".

"Neverovatno je da postoje monstrumi koji onako ubijaju ljude, decu i ni od čega ne prezaju. Mi možemo da pokažemo lojalnost i vernost vrednostima civilnog društva, želimo Francuskoj da pobedi ovo zlo, da budu jaki kao i uvek, ako možemo da pomognemo mi smo na to spremni, Francuska je uvek izlazila kao pobednik i verujemo da će i sada tako biti", poručio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moro: Nismo previše iznenadjeni s obzirom da smo već godinu i po dana u stanju stalne pripravnosti

Izvor: Beta Video, 15.Jul.2016

BEOGRAD - ``Nažalost, nismo previše iznenadjeni s obzirom da smo već godinu i po dana u stanju stalne pripravnosti``, izjavila je ambasadorka Francuske u Beogradu Kristin Moro i dodala da su te visoke mere bezbenosti omogućile da u Francuskoj budu dobro oganizovane neke velike medjunarodne manifestacije,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Živimo u strahu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2016, 00:12

Francuska je ponovo u šoku, a građani osećaju sve veću nesigurnost jer opasnost vreba na svakom koraku. Šarl Ebdo, Bataklan, Stad d Frans, kafići, jevrejska samoposluga.. Lista meta terorista sve je duža, a izuzetnom angažovanošću i mobilizacijom bila je eliminisana bojazan da bi nešto moglo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.