Mladen Kocić - Srpski Rikardinjo! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen Kocić - Srpski Rikardinjo! (video)

Futsal reprezentaciju Srbije nećemo gledati u finalu Evropskog prvenstva ali su zato Evropa i svet videli kakav je majstor Mladen Kocić koji je i večeras postigao maestralan gol.

Reprezentativci Srbije eliminisani su u polufinalu Evropskog prvenstva nakon 50 minuta bespoštedne borbe sa Rusima i sudijama.

Vicešampion Evrope uspeo je da se domogne novog finala nakon produžetaka a Srbija je i večeras mogla da vidi na delu majstorije naših reprezentativaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Prvi pogodak za Srbiju večeras je postigao Mladen Kocić, momak koji ostaje u trci za "zlatnu patiku" sa pet postignutih golova.

Večerašnja majstorija popularnog Cipija viđena je na startu drugog poluvremena kada je Kocić posle lažnjaka izbacio čuvara, a onda levicom probušio mrežu.

Nema potrebe da previše opisujemo, slika govori više od reči!


Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BRUKA - Pa zar ovo nije penal!? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016

Futsal reprezentacija Srbije neće imati priliku da se bori za zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu, a za to su u dobroj meri zaslužni i arbitri Mark Birket i Ondrej Černi...Domaćin tekućeg Evropskog prvenstva u futsalu eliminisan je u polufinalu a za to su pored reprezentativaca Rusije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.