Miks štafeta Srbije u finalu na Evropskom prvenstvu u Otopeniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 13:26

Miks štafeta Srbije u finalu na Evropskom prvenstvu u Otopeniju

Zauzeli su osmo mesto u polufinalu.

Miks štafeta reprezentacije Srbije u plivanju obezbedila je finale na Evropskom prvenstvu u disciplini četiri puta 50 metara slobodno. Tim Srbije u sastavu Uroš Živanović, Nikola Aćin, Katarina Milutinović i Nina Stanisavljević je zauzeo osmo mesto u polufinalu, sa vremenom 1:33,52 sekundi.

Srpski plivač Nikola Aćin je sa 11. mesta prošao u polufinale na 100 metara slobodno, sa vremenom 47,41 sekundi i tako za dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stotinke nadmašio državni rekord koji je do sada držao Velimir Stjepanović.  Mladi srpski plivač Uroš Živanović je na 50 metara prsno zauzeo deveto mesto i tako sa vremenom 26,79 sekudni obezbedio sebi mesto u polufinalu.

Srpska polivačica Nina Stanisavljević je u istoj disciplini u ženskoj konkurenciji bila 22. sa vremenom 31,46 sekundi, dok je Anja Crevar 31. poziciju na 200 metara slobodno sa vremenom 1:59,60 sekundi.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Živanović bez plasmana u finale na 50 metara prsno

Izvor: B92, 09.Dec.2023

Srpski plivač Uroš Živanović nije uspeo da se plasira u finale trke na 50 metara prsno na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u rumunskom Otopeniju...Ipak, moglo bi da se desi da bude rezerva...Živanović je u polufinalu zauzeo deveto mesto rezultatom 26,63 sekundi, isto kao i Finac Davin Lindholm...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.