Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Feb.2021, 19:40

Međunarodni atletski miting „Serbian Open Indoor Meeting“

Međunarodni atletski miting, šesti Serbian Open Indoor Meeting biće održan u sredu, 24. februara 2021 od 17.30, u Atletskoj dvorani na Banjici. Ovaj miting će biti poslednja šansa atletičarima za ostvarenje norme za Evropsko dvoransko prvenstvo u Torunju početkom marta. Na mitingu će nastupiti najbolji atletičar sveta i svetski rekorder u skoku motkom Šveđanin Armand … Članak Međunarodni atletski miting „Serbian Open Indoor Meeting“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Otvoreno prvenstvo Beograda u sportskoj gimnastici za srednjoškolce

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Feb.2021

Otvoreno prvenstvo Beograda u sportskoj gimnastici u školskoj 2020/21, za učenike i učenice od I do IV razreda srednjih škola, održaće se 26. februara 2021. U Gimnastičkom klubu Pobednik neće biti publike zbog epidemiološke situacije, ali će direktan prenos takmičenja biti realizovan na sajtu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.