MaxBetTIP: Kvalifikacije

Izvor: MVP.rs, 31.Avg.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBetTIP: Kvalifikacije

Večeras startuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Od 17 časova na programu su prvi mečevi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine odigrava u četiri zemlje. Pravo učešća izboriće pobednici grupa, kao i četiri najbolje drugoplasirane. Iz tog razloga, pristup moram biti na najvišem nivou, a to možemo iskoristiti putem uspešnih prognoza. Prijatelji iz "MaxBet"-a su za danas u ponudu uvrstili 11 utakmica, a mi smo za vas odabrali sledeće:
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
Belgija-Kipar 1&131.5- (kvota 1.94)

Belgijanci su reprezentacija koja igra verovatno najtvrđu i najsporiju košarku ikada. Prosto je neverovatno da njihovi mečevi često završe i sa ispod 60 koševa po ekipi. Poslednja dva u pripremama za ove kvalifikacije završena su rezultatima 56:55 i 55:58. Jednostavno, verujemo da će i protiv Kipra nametnuti svoj stil i zato, uprkos granici od svega 131.5, idemo sa minusom, uz keca koji je prilično siguran.

Ukrajina - Bugarska H3 1 +5.5 (kvota 1.60)

Ukrajina je igrala fantastično u pripremama za kvalifikacione mečeve. Nakon startne pobede nad Nemačkom usledili su porazi od Rusije i Gruzije, a onda sedam uzastopnih trijumfa, poslednji nad Izraelom od čak 17 razlike. Rezultati Bugarske su promenjivi, a u poslednjem testu poraženi su od Mega Leksa sa 76:73. U poslednja dva međusobna susreta Ukrajnia je slavila oba puta, uz dvocifrenu razliku. Ipak, nismo smeli da odigramo keca na pun hendikep, iako se nameće kao sigurica, već smo se odlučili sa ovaj smanjeni od 5.5, uz kvotu 1.60.

Slovenija - Kosovo UD 88.5+ (kvota 1.85)

Reprezentacija Slovenije igrala je odlično u pripremnom periodu. Retke su bile reprezentacije koje su mogle da im se odupru, posebno u fazi napada gde su dominirali. Neretko su prebacivali preko 90 poena, a najlošije košgeterske učinke imali su protiv Crne Gore, jedne izuzetno jake selekcije, kojoj su ubacili 83 poena, kao i Makedonije, koju krasi tvrda i spora košarka, protiv koje su meč završili sa 82 poena. Ne sumnjamo u njihovu efikasnost i večeras.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.