MRGUD: Kolarova naljutilo pitanje o broju 11

Izvor: Kurir, 08.Sep.2014, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRGUD: Kolarova naljutilo pitanje o broju 11

Prvi slobodan udarac golman Loris mu je uz mnogo muke odbranio, kod drugog nije imao ni promil šanse. Aleksandar Kolarov odigrao je odličnu utakmicu protiv Francuske.

- Zaslužili smo nerešeno, a možda i više od toga. Igrali smo dobro, ali potrebno nam je više drskosti i samopouzdanja u igri. Moramo da budemo koncentrisani tokom svih 90 minuta. Lepota igre me ne interesuje, zanima me samo rezultat i da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo - rekao je Kolarov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Pošto defanzivac Srbije uglavnom nosi broj 11, a sinoć je na igrao u dresu sa brojem pet, pitali smo za objašnjenje.

- Zašto me to sada pitate? Stalno se stvara neka negativna atmosfera. Nisam se rodio sa brojem 11. Kao da je bitno da li ću nositi peticu ili 89 - ljutito je odgovorio Kolarov.

(M. B.)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kolarov: Nisam se rodio sa brojem "11", poraz Portugalaca nam ne ide naruku

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2014

Reprezentacija Srbije je sinoć odigrala prijateljsku utakmicu sa Francuskom, reprezentativci su zadovoljni remijem – 1:1, ali veruju da možemo i bolje da igramo...Aleksandar Kolarov ne misli da je poraz Portugalije od Albanije dobra stvar za našu reprezentaciju, a nije mu svidelo zapažanje da je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.