MOŽETE DA NAS KRITIKUJETE I MRZITE, ALI MI SE VRAĆAMO JAČI: Snažna poruka Mitrovića nakon značajne pobede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 23:19

"MOŽETE DA NAS KRITIKUJETE I MRZITE, ALI MI SE VRAĆAMO JAČI": Snažna poruka Mitrovića nakon značajne pobede!

Dvostruki strelac na meču...

Reprezentativci Srbije su pobedili Crnu Goru sa 3:1 i napravili su ogroman korak ka Evropskom prvenstvu, koje se igra u Nemačkoj 2024. godine, pošto im sada nedostaje samo bod iz meča sa Bugarskom. Zadovoljstvo zbog pobede nije krio ni dvostruki strelac na ovom meču, Aleksandar Mitrović.

- Bitna pobeda, imali smo pritisak pre meča. Ono što je sigurno mislim da ovakva ekipa, drugarstvo, ovo ne može da se završi drugačije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možemo da imamo loš dan, ali ovi momci ne odustaju. Oni veruju od prvog do poslednjeg minuta. I kad padne opstaje. Možete da nas volite, mrzite, ali ova ekipa se uvek vraća još jača - istakao je Mitrović i dodao:

- To se sanja. Kad daš gol to su dečački snovi, ne može da se opiše. Ništa još nije gotovo, od nas zavisi, ali veliki korak je napravljen.

Reprezentaciji Srbije preostaje da osvoji tek jedan bod protiv reprezentacije Bugarske, u meču koji se igra 19. novembra na stadionu u Leskovcu. Na taj način, "Orlovi" bi se našli na prvenstvu Evrope, prvi put nakon više od dve decenije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mitrović iskren. „Verujem u Boga, sve ima svoj razlog…Da slavimo sa našim navijačima“

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Okt.2023, 00:31

Srbija je na korak od Evropskog prvenstva .. Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru sa 3:1 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a sam duel obeležila su dva pogotka Aleksandra Mitrovića. . Srpski napadač posle meča nije krio zadovoljstvo.. – Mislim da smo zaslužili da dobijemo...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.