”MOŽE TO DA BUDE I BOLJE”: Džajić čestitao plasman ”Orlova” na EURO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 18:47

”MOŽE TO DA BUDE I BOLJE”: Džajić čestitao plasman ”Orlova” na EURO

Ali i opomena...

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj remijem protiv Bugarske u Leskovcu. Među prvima ovaj uspeh na koji se čekao 24. godine je čestitao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

- Drago mi je da posle 24 godine Srbija ide direktno na EP. Ja sam rekao da neće biti lako, da više nema lakih protivnika. To se i obistinilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čestitam svima, stručnom štabu i igračima. Važno je da na EP napravimo mali pomak u odnosu na Svetsko prvenstvo. Srpski fudbal ima dobre igrače i može to da bude bolje nego što je u sadašnjem trenutku - istakao je Džajić.

Dika Stojanovič, direktor A reprezentacije se takođe oglasio:

- Mislim da smo zasluženo na Evropskom prvenstvu. Javnost je bila sigurna da ćemo pobediti Bugare, izrodila se drama. Ono što smo obećali smo i ostvarili. Spremamo se za Evropsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

”ODLAZAK KRSTAJIĆA JE POZITIVNO UTICAO”: Oglasio se selektor Bugarske nakon remija sa Srbijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023

Umalo da slave u Leskovcu....Fudbalski stručnjak Ilijan Iliev nasledio je Mladena Krstajićča na klupi, ali nije uspeo da ostvari nijednu pobedu iako je Bugarska vodila protiv Mađarske i Srbije...Na kraju su se “orlovi” radovali jer im je i remi bio dovoljan da se plasiraju na Evropsko prvenstvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DVA REZULTATA OD KOJIH ZAVISE "ORLOVI": Ovo treba Srbiji da ne završi u 4. šeširu na žrebu za EVRO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 12:00

Biće veoma komplikovano....Fudbalska reprezentacija Srbije našla se u jednom trenutku čak i u drugom šeširu na žrebu za EVRO, golom Mađarske protiv Crne Gore odmah je spala u treći, ali je situacija sada takva da će "Orlovi" pomenuti žreb dočekati iz četvrtog šešira. Razlog za to je remi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.