MOTIV VIŠE: Italijani saznali premije za osvajanje Evropskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 16:45

MOTIV VIŠE: Italijani saznali premije za osvajanje Evropskog prvenstva

Svaki igrač biće bogatiji za 250.000 evra.

Fudbalska reprezentacija Italije sa maksimalnim učinkom od tri pobede je završila takmičenje po grupama na Evropskom prvenstvu i plasirala se u osminu finala.

Odlično su igrali Azuri na prva tri meča, a osim dobrih rezultata mogu da ih raduju i premije koje ima je obećao predsednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina.

I Česi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Englezi su prošli dalje, pa večeras (21.00) igraju za prvo mesto (mada u slučaju poraza i pobede Hrvata i jedni i drugi mogu i na treće mesto, ali opet idu dalje). Kvota na Češku je 5,60, na iks 3,60, a na Englesku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Češka - Engleska.

Italijanski mediji pišu da će svaki igrač dobiti po 250.000 evra ako Italija postane šampion Evrope. Ukoliko se plasiraju u finale svko će biti bogatiji za 200.000 evra, a za polufinale 150.000 evra. Utakmica koju Italijani igraju protiv Austrije u osmini finala Evropskog prvenstva vredeće za svakog igrača 30.000 evra. U dosadašnjem toku takmičenja Italija je zaradila 16 miliona evra  računajući i bonuse.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MODRIĆ I PERIŠIĆ ODVELI HRVATSKU U OSMINU FINALA: Vatreni PREŽIVELI Škote i sa DRUGOG mesta idu u narednu fazu! Minimalac Engleza

Izvor: Kurir, 22.Jun.2021

Fudbaleri Engleske, Hrvatske i Češke plasirali su se večeras u osminu finala Evropskog prvenstva, nakon utakmica poslednjeg kola u Grupi D.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.