Lutovac je Partizanov!

Izvor: Mondo, 12.Jun.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac je Partizanov!

Potpisao je ugovor sa crno-belima, pa otišao na Evropsko prvenstvo.

Nekoliko dana pre prvog treninga i početka priprema, FK Partizan aktivno sklapa ekipu za sezonu 2019/20.

Posle potvrde dolaska crnogorskog tandema Periša Pešukić (Budućnost Podgorica) - Igor Vujačić (Zeta), u sredu je postalo definitivno da će doskorašnji ofanzivac Rada Aleksandar Lutovac postati igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << crno-belih.

Bivši đak i prvotimac "građevinara" postigao je dogovor sa "Parnim valjkom" i nakon uspešnog završetka "arbitraže" sa matičnim klubom, u statusu slobodnog igrača postao deo ekipe Save Miloševića.

Tačnije, Lutovac će se priključiti novim saigračima u Partizanu tokom priprema, jer će prethodno sa mladom reprezentacijom nastupiti na Evropskom prvenstvu u Italiji (od 16. do 30. juna).

Prema ranijem pisanju domaće štampe, za Lutovca je veoma zainteresovana bila i Larisa koju vodi Gordan Petrić, ali je krilni napadač prihvatio poziv iz Humske, odabravši da od leta igra za Partizan.

U Radovom dresu, Lutovac je odigrao 108 utakmica, postigao 22 gola i deset puta asistirao.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.