Loša uvertira - Orlovi porazom okončali pripreme za Evropsko prvenstvo

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša uvertira - "Orlovi" porazom okončali pripreme za Evropsko prvenstvo

Muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Slovenije sa 33:25 (14:15), u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo.

Srpski rukometaši nastupili su u kombinovanom sastavu u utakmici igranoj u Velenju, a  zabeležili su peti poraz u pripremnom periodu, uz samo jednu pobedu.

Najefikasniji u porazu od Slovenije bio je Nemanja Zelenović sa sedam golova, četiri je postigao Nemanja Obradović, a po tri Rastko Stojković, Bojan Beljanski i Milan Jovanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Evropsko prvenstvo počeće u petak 12. januara, a prvi rival biće selekcija domaćina Hrvatske. Utakmica će početi u 20.30 u Splitu.

Pored Srbije i Hrvatske, u Grupi A na kontinentalnom šampionatu su još Švedska i Island.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemanja Obradović: "Pokazali smo borbenost"

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018, 00:48

Rukometaš Srbije Nemanja Obradović rekao je da je zadovoljan uprkos ubedljivom porazu od Slovenije jer su se glavni igrači odmarali za početak Evropskog prvenstva...Srbija je poražena od Slovenije sa 33:25 u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo..."Važno je da smo se borili i pokazali da mi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.