Lopes blizu transfera u Porto

Izvor: B92, 11.Jul.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopes blizu transfera u Porto

Fudbaler madridskog Atletika Adrijan Lopes nalazi se blizu prelaska u Porto, prenosi španska Marka.

Dva kluba postigla su dogovor da igrač madridskog tima pređe u Porto za 15 miliona evra i ukoliko prođe lekarske preglede potpisaće ugovor.

Lopesa je želela Roma, ali je trener Madriđana Dijego Simeone odlučio da ga proda "zmajevima".

Za "Jorgandžije" je odigrao 143 utakmice i postigao je 26 golova, igrao je još za Ovijedo, Deportivo, Alaves i Malagu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je sa mladom reprezentacijom Španije osvojio Evropsko prvenstvo 2011. godine u Danskoj, gde je bio najbolji strelac šampionata, a za seniorsku selekciju svog nacionalnog tima nastupao je dva puta.

Prethodno je istim smerom krenuo i mladi Oliver Tores, ali će u portugalskom timu igrati kao pozajmljeni fudbaler.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se odlična saradnja Atletika i Porta: Adrijan Lopez postaje Zmaj!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2014

Fudbaler madridskog Atletika Adrijan Lopez nalazi se blizu prelaska u Porto, prenosi danas Marka. Dva kluba postigla su dogovor da napadač madridskog tima pređe u Porto za 15 miliona evra i ukoliko u subotu prođe lekarske preglede potpisaće ugovor. Lopeza je želela Roma, ali je trener Madriđana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.