Ljajić i Dmitrović: Dobar bod protiv prvaka Evrope

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić i Dmitrović: ''Dobar bod protiv prvaka Evrope''

Fudbalski reprezentativci Srbije Adem Ljajić i Marko Dmitrović složni su u oceni da je osvojen bod protiv Potugala veoma bitan za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija je večeras na gostovanju protiv Portugala igrala nerešeno 1:1 na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Bilo je ovo teška utakmica. Mislim da smo igrali dobro, da smo stajali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobro na terenu. Pripremali smo se dobro za njih... Znali smo da nam preti velika opasnost, da imaju igrače koji mogu da nam naprave problem, ali mislim da smo i mi njima napravili par problema i da smo odigrali solidnu utakmicu", rekao je Ljajić novinarima posle utakmice.

"Drugo poluvreme imali su kontrolu i vršili su pritisak, ali što bi se reklo, izdržali smo i osvojili jedan dobar bod", kazao je Ljajić.

On je dodao da osvojen bod "znači mnogo", posebno zbog "mnogo mladih momaka u ekipi".

"Ovo je za njih vrlo važno, ali i za ceo tim, selektora i Fudbalski savez", dodao je Ljajić.

Golman selekcije Srbije Marko Dmitrović kazao je da je ekipa još jednom pokazala kvalitet i karakter.

"Sjajna utakmica cele ekipe, pokazali smo kvalitet, pokazali izuzetan karakter protiv aktuelnog prvaka Evrope. Nije bilo lako, celo drugo vreme su nas pritiskali, imali su svoje šanse, pad dolazaka pred gol, ali nisu imali završnicu", rekao je Dmitrović.

On je dodao da se ekipa iz utakmice u utakmicu uigrava i da sve bolje deluje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Nagrađeni smo bodom

Izvor: Mondo, 26.Mar.2019

Dušan Tadić bio je jedan od najboljih u timu Srbije protiv Portugala na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Nastavak na Mondo...

Lazović: "Najvažnije je da nismo izgubili od Portugala"

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019

Reprezentativac Srbije Darko Lazović rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu u Lisabonu i da je najvažnije to što nije izgubila od Portugala...Fudbaleri Srbije odigrali su sinoć u Lisabonu nerešeno 1:1 protiv Portugala, u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine..."Najvažnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.