Leskovčanka Nina Stanisavljević danas započinje nastup na Evropskom prvenstvu u plivanju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2021, 14:30

Leskovčanka Nina Stanisavljević danas započinje nastup na Evropskom prvenstvu u plivanju

Godinu dana kasnije nego što je prvobitno bilo najavljeno, od danas do 23. maja u Budumpešti se održava Evropsko prvenstvo u plivanju, a u timu Srbije nalazi se i NIna Stanisavljević iz Leskovca, koja će se takmičiti u disciplinama 50 i 100 metara kraul, 50 leđno i 100 metara delfin stilom.

Plivači Srbije su u Budimpeštu stigli 14. maja, prošli strogo propisane procedure testiranja, a od danas su zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << počela takmičenja. Članica plivačkog klubaDubočica već danas izlazi na plivališta, pošto će pokušati da prođe kvalifikacije na 50 metara kraul i 100 metara delfin. Polufinalne trke počinju od 18 sati.

Leskovčanka će se sutra takmičiti na 100 metara slobodnim stilom, a u sredu 18. maja je očekuje takmičenje na 50 metara leđno.

Pored Nine Stanisavljević u Mađarskoj će državni tim Srbije predstavljati još 10 plivača, a Srbija će se takmičiti i u ekipnom delu takmičenja. U štafetama 4x100 i 4x200 metara kraul će se takmičiti muškarci, dok će su disciplini 4x100 kraul takmičiti mešoviti polovi.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

EVROPSKO PRVENSTVO U PLIVANJU: Andrej Barna u polufinalu trke 100 metara slobodno

Izvor: Kurir, 18.Maj.2021, 11:30

Srpski plivač Andrej Barna plasirao se danas u polufinale trke na 100 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.