Leskovačanka bez polufinala u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovačanka bez polufinala u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva

Na svom prvom velikom takmičenju u seniorskoj karijeri Evropskom prvenstvu u malim bazenima, 15-godišnja plivačica iz Leskovca Nina Stanisavljević isplivala je četiri trke, ali u velikoj i jakoj konkurenciji nije stizala do polufinala. Članicu Plivačkog kluba Dubočica očekuju još dve trke u Glazgovu.

Državna rekorderka na 50 i 100 metara kraul, 50, 100 i 200 m prsno, kao i na 50 m leđnim stilom u dsiciplini 100 m mešovito bila je 33. sa vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 1:02,19.

Na trci u disciplini 100 m prsno mlada Leskovčanka je bila 40. sa vremenom 1:08,66, a na 100 m kraul 42. sa vremenom 55:61.

Prvog dana takmičenja Stanisavljevićeva je zauzela je 38. mesto u kvalifikacijama na 50 m prsno.

Do kraja šampionata, koji traje do 8. decembra, nju očekuju još trke na 50 m kraul i 50 m leđno.

Osim Leskovčanke, reprezentaciju Srbije predstavlja i Vuk Čelić, Stefan Šorak i Uroš Nikolić iz Plivačkog kluba Vojvodina i Anja Crevar iz Plivačkog kluba Dinamo.

Podsetimo, normu za ovaj šampionat Stanisavljevićeva je isplivala na održanom takmičenju u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.