LUKOVIĆ: Lagao bih kada bih rekao da smo završili sa našim ambicijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 19:20

LUKOVIĆ: Lagao bih kada bih rekao da smo završili sa našim ambicijama

Kadeti igraju protiv Poljske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Čeka nas utakmica protiv Poljske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj i zaista mi je drago što smo se plasirali među osam najboljih timova u Evropi. Slagao bih kada bih rekao da se tu završavaju naše ambicije - rekao je selektor kadetske fudbalske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije Aleksandar Luković.

Kadeti Srbije u subotu od 15 sati, osim za plasman među četiri najbolja tima u Evropi, boriće se i za mesto na Svetskom prvenstvu, koje će se održati u novembru.

- Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv ekipe koja je izvanredna u visokom presingu. To im je zaštitni znak, opredeljenje i način na koji igraju. Prema statističkim podacima najbolja su ekipa u pogledu broja pasova koje dozvoljavaju protivniku kada započinje napad. To dovoljno govori o njihovom intezitetu i kvalitetu kada je reč o visokom presingu. Igraju direktan fudbal i ekipa su koja poseduje zavidan kvalitet, ali kao i svi, imaju i svoje mane, koje ćemo pokušati da upotrebimo u našu korist - istakao je Luković za sajt FSS.

Srbija će igrati bez suspendovanog Stefana Mitrovića, dok su svi ostali fudbaleri na raspolaganju selektoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.