LSV: Preventivno privesti sve poznate i registrovane izgrednike

Izvor: BKTV News, 26.Jan.2012, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Preventivno privesti sve poznate i registrovane izgrednike

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zahteva danas od policije da preventivno privede sve poznate i registrovane izgrednike, huligane i ostale nasilnike pred sutrašnju rukometnu utakmicu Hrvatska-Srbija, koja se igra u Beogradu na Evropskom prvenstvu.
Sigurno je da policija zna i ko su i gde su i šta sve planiraju, to je posao policije, saopštila je LSV.
Srbija sebi više nikada ne sme da dozvoli sramotu da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se ponovi napad na hrvatske ili navijače bilo koje druge nacionalnosti, kao što je to bio slučaj protekle dve noći u Novom Sadu, stoji u saopštenju.
Zbog tog napada, ocenjuje LSV, građani Novog Sada se sada stide, a oni koji u njega dođu se plaše kako fizičkog obračuna sa huliganima, tako i 'da im neko sekirom ne polupa kola'.
Očigledno je da su ti napadi bili vrlo dobro organizovani I zato nije dovoljno uhapsiti samo napadače, već insistiramo i na hapšenju njihovih stratega i organizatora, zaključuje u saopštenju LSV.
Izvor: Fonet
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.