LEPOTA I VEŠTINA Prijedorske mažoretkinje na Evropskom prvenstvu predstavljaju BiH

Izvor: Blic, 04.Jul.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTA I VEŠTINA Prijedorske mažoretkinje na Evropskom prvenstvu predstavljaju BiH

Prijedorske mažoretkinje kluba “Festina” u raznim kategorijama osvojile su mnogobrojne medalje, kako na državnim, tako i na međunarodnim takmičenjima.

Do sada, članice prijedorske “Festine” učestovale su na tri evropska, te na jednom svetskom prvenstvu.

Ovogodišnje 13. Evropsko prvenstvo se održava u Puchovu (Slovačka) od 7. do 10. jula, a mažoret klub “Festina” će predstavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dve takmičarke koje su stekle to prestižno pravo: Aleksandra – Saška Kutlača (18), kao seniorka u kategoriji solo štap i Sara Marčetić (13), kao juniorka u kategoriji solo štap.

- Učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu stekle su seniorka Aleksandra – Saška Kutlača, koja je bila učesnica jednog svetskog prvenstva do sada, dok je mlada Sara Marčetić predstavljala naš grad i državu na dva evropska takmičenja. Samo pravo učešča na ovim velikim prvenstvima i mogućnost da budemo zajedno i ravnopravno ocenjivani sa najboljim mažoretkinjama u Evropi i svetu za nas je velika čast i uspeh – istakla je trener mažoret kluba “Festina” Senka Spasojević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.