Krećemo u četvrtfinala, evo sastava Portugala i Poljske

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krećemo u četvrtfinala, evo sastava Portugala i Poljske

Portugal i Poljska se večeras sastaju na Velodromu u Marseju u okviru prvog četvrtfinala Evropskog prvenstva.

Ostalo je da se na Evropskom prvenstvu odigra još 7 utakmica do kraja, a prva od tih sedam igra se večeras u Marseju, sastaju se Poljaci i Portugalci.

Reprezentacija Poljske je u osmini finala savladala Švajcarsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon penala, dok je Portugal bio bolji od Hrvatske golom Kvarežme u 117. minutu meča.

Sigurno je da nas očekuje veoma zanimljiv duel, a evo i sastava timova za koje su se odlučili Navalka i Santoš.

Poland XI v Portugal: Fabianski; Piszczek, Glik, Pazdán, Jedrzejczyk; Blaszczykowski, Krychowiak, Maczýnski, Grosicki; Milik, Lewandowski.

— Sky Sports Football (@SkyFootball) June 30, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neverovatan podatak, sva četvorica iz Svonsija su i dalje na EP!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016

Svonsi je na startu prvenstva imao 4 igrača na ovom takmičenju. Sada ih ima isto toliko...Četvorica igrača Svonsija koji su se našli na spiskovima svojih reprezentacija na ovom Evropskom prvenstvu u Francuskoj i dalje su u trci za najvišim plasmanom...U igri je ostalo samo 8 reprezentacija (od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.