Kramarić: Srbi mogu odigrati sjajno, ali i neočekivano podbaciti

Izvor: RTS, 02.Dec.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kramarić: Srbi mogu odigrati sjajno, ali i neočekivano podbaciti

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić smatra da bi Srbija bila neugodan rival njegovoj selekciji u D grupi Evropskog prvenstva.
Ukoliko prođe baraž, Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi sa Hrvatskom, što bi mogao da bude prvi duel dve fudbalske reprezentacije na jednom velikom takmičenju.

Upitan da li >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi voleo Srbiju za rivala u Grupi Kramarić je odgovorio: "Ha, i da i ne. Bilo bi to jako zanimljivo. Srbi imaju velik broj vrhunskih igrača i mogu sastaviti snažnu ekipu koja je u stanju odigrati sjajno, ali i neočekivano podbaciti. Obzirom na to da je u pitanju Evropsko prvenstvo, sigurno bi bili jako opasan rival, i sa te strane rekao bih da ima i boljih opcija za nas u tom doigravanju. Opet, nikada nisam igrao protiv Srbije pa mi se to čini interesantnim izazovom".
Hrvatska će prvi meč na šampionatu igrati protiv Engleske, dok će se ostali mečevi igrati u Glazgovu.
"Za mene su Englezi u Rusiji igrali najlepši fudbal, lepši i od svetskih prvaka Francuza, recimo sve do drugog poluvremena polufinalne utakmice s nama. U prvom poluvremenu oni su nas razbili, a onda se probudila naša energija, naš zanos sa kojim smo odigrali zaista neverovatnu završnicu utakmice. To je sigurno ono što ih i danas boli i peče i što nam nisu zaboravili. Kod Engleza mi se sviđa ta njihova brzina, njihov napadački pristup sa puno rizika", dodao je napadač Hofenhajma.
Izabranici selektora Ljubiše Tumbakovića, ako prođu plej-of C Lige nacija, nastup na Evropskom prvenstvu počli bi utakmicom protiv Češke 15. juna u Glazgovu. Drugi meč "Orlovi" bi igrali četiri dana kasnije protiv Engleske na Vembliju, a onda 23. juna protiv Hrvatske u Glazgovu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.