Kraj karijere za Zorića?

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2012, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj karijere za Zorića?

Dragan Zorić trofejni kajakaški reprezentativac iz Bačke Palanke moraće po svemu sudeći  da okonča karijeru aktivnog sportiste. Poslednja redovna kontrola u republičkom Zavodu za sport na Košutnjaku pokazala je da reprezentativac Srbije u sprintu ima proširenu srčanu aortu.
Po savetima lekara preporučeno je da Zorić mora odmah prekinuti sa izlaganju ekstremnim naporima. Ova vest stigla je kao grom iz vedra neba, samo pet dana pred Zorićev nastup na Evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvenstvu u Zagrebu.
U šoku sam. Ni sam ne znam šta me je snašlo. Ne osećam nikakve tegobe. Za razliku od poslednjeg pregleda, analize su pokazale da je došlo do proširenja srčane aorte. Poslušao sam savet doktora Milene Antić iz Republičkog zavoda za Sport da prekinem sa treninzima. Sutra odlazim u Kamenicu na dalje analize – objašnjava Zorić.
U dogovoru sa dr Predragom Milkovićem iz Kajakaškog saveza Srbije i uz konsultacije sa predsednikom Saveza Mirkom Nišovićem, kao i selektorom Miroslavom Rodićem, Dragan Zorić neće putovati u hrvatsku prestonicu kao takmičar već kao navijač.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.