Kovačević zvao Slavena Bilića na klupu Olimpijakosa

Izvor: Blic, 08.Maj.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević zvao Slavena Bilića na klupu Olimpijakosa

Sportski direktor grčkog Olimpijakosa Darko Kovačević navodno je zvao selektora reprezentacije Hrvatske Slavena Bilića da preuzme kormilo atinskih crveno-belih, javlja zagrebački "Večernji list".

Klupa Olimpijakosa ostaće upražnjena pošto je Ernesto Varvelde najavio povlačenje zbog privatnih razloga, pa bi naše Ljubomira Fejsu i Marka Pantelića naredne sezone mogao da trenira Bilić.

Darko Kovačević je navodno razgovarao sa aktuelnim selektorom "kockastih", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji nije želeo da mu otkrije da li će i posle Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj ostati na istoj funkciji ili će postati slobodan u izboru nove sredine.

Bilićeva odluka može da bude inspirisina i pričama da će na klupi Hrvatske u kvalifilacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. sedeti Igor Štimac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovačević zvao Bilića u Olimpijakos

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Maj.2012

Sportski direktor Olimpijakosa, Darko Kovačević, užurbano traga za novim trenerom Pirejaca, pa je prema saznanjima hrvatskog „Večernjeg lista“ kontaktirao Slavena Bilića.. Srbin se raspitivao za status selektora hrvatske reprezentacije nakon predstojećeg Evropskog prvenstva, ali je Bilić u...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.