Košarkašice Srbije danas u Albaniji

Izvor: RTS, 17.Nov.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Srbije danas u Albaniji

Najbolje košarkašice igraju danas od 16 časova u Draču meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. protiv reprezentacije Albanije.
Naša reprezentacija je zbog kašnjenja leta umesto u 13.15 poletela za Tiranu tek u 17.20, a u albansku prestonicu sletela oko 19.00 časova, zbog toga je večernji trening otkazan.

Posle važne pobede u duelu sa Turskom u Beogradu, selektorka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Marina Maljković ističe da na gostovanju u Albaniji neće biti lako.
"Albanija sanja da ostvari jednu veliku pobedu na domaćem terenu. Sasvim sigurno je da žele da to upravo bude protiv nas, jer bi to onda imalo mnogo veću draž. Mi na put idemo bez tri košarkašice koje su morale da idu na oporavak pred nastavak naporne sezone. To su Crvendakić, Bruks i Dabović. Na ovoj utakmici želim da pružim šansu mlađim košarkašicama, kako bi se dokazale. U svlačionici posle utakmice sa Turskom sam rekla da na utakmici protiv Albanije moramo da ispravimo sve greške koje smo imale protiv Turske", rekla je selektorka Marina Maljković.
Reprezentativka Maja Škorić sa optimizmom čeka meč u Draču.
"Očekujem pobedu! Ne potcenjujemo protivnika i u svaku utakmicu ulazimo maksimalno ozbiljno. Ovo je meč koji treba da ispravi greške koje smo imali protiv Turske, pa da sa pobedom i dobrim osećajem završimo ovo prvo okupljanje koje smo imale posle EP i da nas taj dobar osećaj dočeka u februaru kada se ponovo okupimo", istakla je ona.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Košarkašice Srbije deklasirale Albaniju sa 105 poena razlike!

Izvor: B92, 17.Nov.2019

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije na gostovanju u Albaniji u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine, slavila je pobedu od 139:34...Naše dame ostvarile su pobedu u prvom kolu protiv Turske i kao veliki favoriti ušle u meč sa Albanijom...Domaćin ovog susreta pretrpeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.