Kolašinac jedva čeka da počne EP u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac jedva čeka da počne EP u Beogradu

Srpski atletičar Asmir Kolašinac rekao je da jedva čeka da počne dvoransko Evropsko prvenstvo u Beogradu.

"Takmičio sam se u mnogim zemljama, ali najbolji je osećaj biti u Srbiji. U martu ću bacati kuglu za moju zemlju, za sve vas", rekao je Kolašinac za sajt Evropskog atletskog saveza.

Kolašinac je 2013. godine osvojio zlatnu medalju na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Geteborgu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a dve godine kasnije srebro u Pragu.

Evropsko dvoransko prvenstvo održaće se od 3. do 5. marta u Beogradskoj areni. Kolašinac će nastupiti u kvalifikacijama u subotu 4. marta od 11 časova, a finale je na programu od 19.20.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.