Kolašinac drugi u Evropi!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac drugi u Evropi!

Asmir je u Prag stigao kao aktuelni prvak Starog kontinenta u dvorani, ali je ovoga puta od njega bio bolji Nemac David Štorl, koji je kuglu bacio 21,23 metra, dok je bronza pripala češkom atletičaru Ladislavu Plašilu sa rezultatom 20,66 metara

Srpski atletičar Asmir Kolašinac osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle na Evropskom prvenstvu u dvorani! Kolašinac je do evropskog srebra stigao hicem od 20,90 metara u poslednjoj, šestoj seriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Asmir je u Prag stigao kao aktuelni prvak Starog kontinenta u dvorani, ali je ovoga puta od njega bio bolji Nemac David Štorl, koji je kuglu bacio 21,23 metra, dok je bronza pripala češkom atletičaru Ladislavu Plašilu sa rezultatom 20,66 metara.

Rezultat Asmira Kolašinca centimetar je slabiji od nacionalnog rekorda.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kolašinac drugi u Evropi!

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015

Srpski atletičar Asmir Kolašinac osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle na Evropskom prvenstvu u dvorani. Kolašinac je do evropskog srebra stigao hicem od 20,90 metara u poslednjoj, šestoj seriji...Asmir je u Prag stigao kao aktuelni prvak Starog kontinenta u dvorani, ali je ovoga puta od njega...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.