Kobajagi evropsko prvenstvo: Mališani odmeravali snage u uličnom basketu

Izvor: Blic, 05.Sep.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kobajagi evropsko prvenstvo": Mališani odmeravali snage u uličnom basketu

U susret Evropskom prvenstvu u košarci danas je isped poslovnog centra NIS-a, na Novom Beogradu održan turnir u košarci za najmlađe kategorije, "Kobajagi evropsko prvenstvo 2015."

Domaćin turnira je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila kompanije NIS koja u okvru korporativnog programa "Energija sporta" podržala ovu manifestaciju zajedno sa Košarkaškim savezom Srbije.

Oko 300 mališana imalo je priliku da pokaže svoj talenat na postavljenim terenima igrajući košarku po sistemu koji se koristi na Euro Basketu 2015, ali po pravilima "streetball 3 na 3" košarke.

NIS četvrtu godinu za redom podržava sportsku akciju Košarkaškog saveza Srbije - Mini basket ligu koja se organizuje u celoj zemlji.

Kroz program sruštvene odgovorniosti pod nazivom "Energija sporta" NIS posebnu pažnju poklanja razvoju dečjeg i omladinskog sporta, pravilnom razvoju mladih generacija i promociji zdravog života.

"Energija sporta" je samo deo društveno-odgovornog poslovanja NIS-a, koji se odvija pod sloganim "Budućnost na delu".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEMA LEPŠEG ZAGREVANJA NEGO SA MALIŠANIMA: Održano ‘Kobajagi evropsko prvenstvo’

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2015

U susret Evropskom prvenstvu u košarci, danas je ispred Poslovnog centra NIS-a na Novom Beogradu održan turnir u košarci za najmlađe kategorije, „Kobajagi evropsko prvenstvo 2015“.. . I ove godine, domaćin turnira bila je kompanija NIS koja je u okviru svog korporativnog programa „Energija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.