Ko je skinuo vradžbine sa Nemanje Radonjića?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ''skinuo vradžbine'' sa Nemanje Radonjića?

Zvezdan Terzić gleda, ne veruje. Da li je to isti onaj momak?

Veliki talenat Nemanje Radonjića nikada nije bio sporan.

Naprotiv, o njemu su se godinama pisali hvalospevi, ali zbog mladalačkih ''bubica'' i burnog temperamenta koji je bilo teško savladati, mladi reprezentativac Srbije dugo nije na terenu pokazivao ono što može i što se od njega očekivalo.

Prerani odlazak u inostranstvo, u ekipu Rome, dodatno je zakomplikovao celu priču, ali saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa trenerom Nenadom Lalatovićem u Čukaričkom, a onda i u mladoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu dala je nagoveštaj da se neke stvari menjaju i da Radonjić konačno postaje ''onaj pravi''.

To su u Crvenoj zvezdi prepoznali ovog leta, i uz ogromnu želju samog igrača, uspeli da izdejstvuju dolazak Radonjića, koji je svojim munjevitim prodorima bukvalno od prvih minuta u Zvezdinom dresu, počeo da pravi ''dar-mar'' po protivničkim odbranama.

Svi su prezadovoljni njegovim igrama, ali i ponašanjem, o čemu je Zvezdan Terzić takođe juče govorio okupljenim novinarima. Terzić je priznao da ni sam nije verovao da će Radonjić ekspresno pokazati takav kvalitet u Zvezdi.

''Lično  ne mogu da prepoznam Nemanju, više nije dečak, sada je ozbiljan čovek. One je fudbaler za primer. Kao da su skinuli vradžbine sa njega, radi, ponaša se na treninzima, na svakom mestu baš onako kako bi jedan igrač Zvezde trebalo da se ponaša'', izjavio je Terzić.

On je govorio i o ugovoru koji je Zvezda potpisala sa ovim fudbalerom, a o detaljima čitajte u prilogu.

-

Nemanja Radonjić - Do kada ostaje u Zvezdi i ko će sve zaraditi od njegovog budućeg transfera? https://t.co/VdSoDC32BP

— Sportske.net (@sportske) August 7, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.