Ko je Srbija, a ko Češka? Puma se nije proslavila sa novim dresovima!

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Apr.2024, 02:30

Ko je Srbija, a ko Češka? Puma se nije proslavila sa novim dresovima!

Danas smo i zvanično saznali u kakvim će dresovima fudbalska reprezentacija Srbije igrati na Evropskom prvenstvu i prvi utisak baš i nije najbolji.
„Puma“ je na svojim zvaničnim kanalima predstavila nove dresove Austrije, Češke, Islanda, Srbije i Švajcarske, evropskih selekcija kojima je tehnički sponzor i potpuno je neverovatna sličnost srpskog i češkog crvenog dresa.
Jedina razlika je u tome što će Srbi imati crvenu kragnu, a Česi plavu.
Već smo navikli da Puma i Adidas prave dresove za reprezentacije po istoj mantri, da je oblik i dizajn identičan i da se razlikuju samo boje i neki nacionalni detalji, ali nikada nije viđena ovolika sličnost kao sada, u slučaju Srbije i Češke.
Nedavno...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.