Karadžić: Neću podneti ostavku, rano je za priče o smeni Pižona

Izvor: Blic, 13.Okt.2011, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Neću podneti ostavku, rano je za priče o smeni Pižona

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izjavio je da neće podneti ostavku na funkciju pod pritiskom javnosti i pored neuspeha reprezentacije da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.

"Ja ništa ishitreno i pod pritiskom neću da uradim, ni pod bilo kakvim pritiscima javnosti, zato što smatram da sada imamo dovoljno vremena da o svomu ozbiljno i predano razovaramo. Uradićemo ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je najbolje za fudbal", rekao je Karadžić za RTV B 92.

On takođe smatra da nije vreme da se odlučuje o smenjivanju selektora reprezentacije Vladimira Petrovića.

"Do septembra sledeć‡e godine nema takmičarskih i kvalifikacionih utakmica, samo dve-tri prijateljske. Pitanje selektora u ovom trenutku nije aktuelno. Petrović je tu do kraja godine i u tom periodu ćemo razgovarati o selektoru i oko struke", rekao je predsednik FSS-a.

On ipak smatra da snosi deo odgovornosti za neuspeh reprezentacije ali naglašava da je taj neuspeh samo polovičan jer se ekipa plasirala na prethodno veliko takmičenje.

"Moja krivica nija mala. Rekao sam da je moja odgovornost najveća i ne bežim od toga. Mislim da smo u ovom mandatu uradili polovičan posao, plasirali se na Svetsko prvenstvo, a nismo na EP. Predstoje nam kvalifikacije za sledeći Mundijal i moramo da se spremimo za njih", rekao je Karadžić.

Povezane vesti: Tri razloga za odlazak Karadžića i Lukića Lukić: Dosta je bilo, Karadžiću idi! Karadžić: Važna pobeda, nedostajali su nam navijači Karadžić: Antić je moja greška, svako bi sa onim timom išao na SP Milošević: Ako FSS želi rat, dobiće ga
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić: Ne razmišljam o ostavci!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Okt.2011

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je danas da neće podneti ostavku na funkciju pod pritiskom javnosti i pored neuspeha reprezentacije da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo... "Ja ništa ishitreno i pod pritiskom neću da uradim, ni pod bilo kakvim pritiscima javnosti,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Karadžić: Neću podneti ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2011

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izjavio je da neće podneti ostavku na funkciju pod pritiskom javnosti i pored neuspeha reprezentacije da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ništa od ostavke Karadžić se izvinjava i najavljuje izbore!

Izvor: Glas javnosti, 14.Okt.2011, 07:16

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izvinio se naciji zbog neuspeha nacionalnog tima u kvalifikacijam za Evropsko prvenstvo i najavio izbore u FSS..."Najpre bih se izvinio svim ljubiteljima fudbala i navijačima u našoj zemlji, zbog neuspeha u kvalifikacijama za EP....

Nastavak na Glas javnosti...

Rajevac: "Ne razmišljam o Srbiji"

Izvor: B92, 14.Okt.2011

Od neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, Milovan Rajevac se pominje kao glavni kandidat za naslednika Vladimira Petrovića...Rajevac je prošlog leta bio jedini protivkandidat Pižonu da nasledi Radomira Antića na klupi 'orlova', ali se povukao iz trke, a objašnjenje je ubrzo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.