Kapiten Srbije zadovoljan!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Srbije zadovoljan!

Žreb je obavljen, evo šta je imao da kaže kapiten naše reprezentacije.

Aleksandar Kolarov koji sada nosi kapitensku traku reprezentacije Srbije, prokomentarisao je grupu u kojoj smo se našli u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine koje se igra u 12 zemalja.

Danas smo u Dablinu dobili Portugal, Ukrajinu, Litvaniju i Luksemburg kao rivale, a kapiten naše selekcije je izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadovoljstvo.

"Zadovoljni smo žrebom. Portugal je aktuelni prvak Evrope, Ukrajina i mi željni dobrog rezultata, a Litvanija i Luksemburg kreću iz malo nezgodnije pozicije.

Borićemo se sa Ukrajinom i Portugalom za prva dva mesta, bez namere da potcenimo Luksemburg i Litvaniju koje takodje imaju svoj kvalitet. Moramo dobro da se pripremimo jer se kvalifikacije održavaju praktično u svega nekoliko meseci"
, rekao je Kolarov.

Kreće u martu naredne godine, videćemo kakav će biti raspored naše selekcije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kolarov: Ne potcenjujemo nikoga, ali su nam Portugalija i Ukrajina rivali za plasman na EP

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2018

Fudbaleri Srbije će se sa Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom boriti za odlazak na Evropsko prvenstvo, a kapiten Aleksandar Kolarov bio je zadovoljan sa kim će se Orlovi nadmetati u okviru grupe B...Na papiru su Litvanija i Luksemburg autsajderi, dok će se preostale tri reprezentacije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.