Kao da smo izgubili razum, pravi debakl

Izvor: B92, 01.Sep.2022, 23:45

"Kao da smo izgubili razum, pravi debakl"

Srpski vaterpolista Nemanja Vico izjavio je da naša selekcija mora dobrom igrom protiv Slovenije da vrati samopuzdanje posle poraza od Mađarske.

Podsetimo, Srbija je juče u drugom kolu grupe D Evropskog prvenstva poražena od Mađarske 16:7.

"Pravi debakl, na žalost ostaće nam svima u sećanju. Gledali smo snimak, ne znam kao da smo izgubili glavu, razum... Potpuno smo zaboravili taktiku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to se odrazilo na utakmicu. Mađari su bili kvalitetni, ali od novog sastava nisam očvekivao ovakav poraz. Na nama je da ne padnemo, treba da se okrenemo Sloveniji i osmini finala", rekao je Vico za zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije (VS S).

Srbija će sutra od 12 sati u poslednjem kolu grupne faze na EP igrati protiv Slovenije.



"Naravno da ćemo da pobedimo, tu nema dileme. Bitan je način trijumfa, da dobrom igrom vratimo samopouzdanje. Treba svako od nas da namesti sebe i odigra kako treba. Posle Slovenije najverovatnije stiže Francuska, ali sada ko god da nam dođe pristup mora da bude maksimalan. Nema slabih rivala za nas posle ovakvog poraza"
, istakao je Vico.

Srpski vaterpolisti su vreme do današnjeg popodnevnog treninga proveli u analizi poraza od Mađarske.



"Ne znam šta se dogodilo. Ništa nam nije polazilo od ruke. Brzo smo se predali i to nije dobro"
, rekao je srpski vaterpolista Radomir Drašović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.