Kakva progroza, Srbija će sutra pregaziti Portugalce!?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva progroza, Srbija će sutra ''pregaziti'' Portugalce!?

Najoptimističkija prognoza koja se može videti ovih dana.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ivica Dragutinović veruje u kvalitet našeg nacionalnog tima i nada se da će to doći do punog izražaja već sutra u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugala na ''Marakani''.

Svojevremeno, i on je kao član našeg nacionalnog tima vodio borbe sa Portugalcima, u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za EP 2008. godine,kada je oba puta bilo 1:1.

Isti rezultat je bio i na početku aktuelnih kvalifikacija, kada su u Lisabonu Portugal i Srbija remizirali, ali Dragutinović ima osećaj da će sutra ''Orlovi'' konačno održati lekciju Ronaldu i drugovima.

''Srpski fudbal je u naletu. To pokazuju rezultati Crvene zvezde i Partizana u Evropi. Mentalno smo se podigli na jedan stepenik više. Ako momci od prvog minuta izađu sa idejom da će pobediti, nema razloga da to i ne urade. Ja lično mislim i imam osećaj da ćemo pregaziti Portugal'', poručuje Dragutinović u razgovoru za ''Srpski telegraf''.

Objasnio je potom i kako bi izgledao taj scenario, u kojem bi na kraju Srbija ''razbila'' ekipu koja u svojim redovima ima i Ronalda, Žoao Feliksa, Bernarda Silvu...





''Mentalna priprema će odrediti pravac utakmice. Mi smo i ranije stvarali dosta prilika protiv njih, ali nismo imali sreće. Ako iskoristimo prvu priliku i damo im rano gol, napravićemo veliki posao.







Drago mi je da momci veruju jedni u druge, uveren sam da će pokazati jedinstvo i dati sve od sebe za dres Srbije'', poručuje Dragutinović, a mi se nadamo da će se pokazati i kao dobar prognozer.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.