Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 13:31

Kakva je situacija sa Trifunovićem i Dobrićem, da li putuju u Tbilisi?

Bez povređenih Uroša Trifunovića i Ognjena Dobrića, reprezentacija Srbije je večeras bila bolja od Finske u “Piiniru“, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Naš tim je slavio sa 77:61, a naredni meč igra već u ponedeljak u Tbilisiju protiv Gruzije. Sa Trifunovićem i Dobrićem u timu, ili bez njih?
Selektor Pešić je najpre objasnio kakva je situacija sa Trifunovićem.
“Imao je tešku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << povredu, pa bolest, pa je počeo odmah da igra i povredio je zadnju ložu. Nije ništa ozbiljno, ali je bolno. Meni je žao što se Trifi stalno nešto desi. Računao sam stvarno na njega. On je ove sezone napredovao dosta. Kad je Partizanu puno pomagao, desila mu se ta povreda“.
Dobrić?
“On je isto igrao nedovoljno zalečen. Došao je ovde, ali ne može da igra. Odradio je terapije i bolje je, a videemo sutra da li će da igra. Nećemo da rizikujemo. duga je sezona, a i on je tamo nov igrač u Virtusu“, naglasio je Pešić.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.