Kako Orlovi mogu do EP?

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Orlovi mogu do EP?

Srbija je novim, četvrtim porazom, dodatno zakomplikovala sebi put do Evropskog prvenstva u Sloveniji. Jedina opcija je pobeda protiv Izraela u Pioniru, a za drugo mesto izabranicima Dušana Ivkovića najverovatnije će biti potrebna pobeda od 19 ili više razlike!
Bilo koja pobeda protiv Izraelaca značila bi da će Srbija kvalifikacije u A grupi završiti na trećem mestu. Naravno, pod uslovom da Estonija u poslednjem kolu ostvari očekivanu pobedu protiv Islanda na domaćem terenu.
U tom slučaju, Orlovi bi morali da budu među četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Treba još dodati da bi nas poraz od Izraela skoro bacio na četvrto mesto, a tada bi „Teodosić i drugovi“ EP gledali kraj malih ekrana!
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.