Kadetkinje Srbije izborile finale EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadetkinje Srbije izborile finale EP

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Bugarskoj, pošto je danas u prvom polufinalu savladala Belgiju sa 3:1 (25:22, 17:25, 25:17, 25:22).

Izabranice Jove Cakovića odlično su otvorile meč, povele sa 1:0, a zatim dozvolile Belgijankama da izjednače. Ono što su propustile u drugom, nadoknadile su u trećem i naročito u cetvrtom setu, kada su prepoznatljivom, sigurnom i superiornom igrom savladale Belgiju sa 3:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za plasman u finale.

Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Katarina Lazović sa 20 poena, a dvocifren učinak imale su Jovana Kocić (16) i Anastasija Sekulić (15).

Kadetkinje Srbije sutra od 18 sati igraju u finalu EP protiv pobednika drugog polufinala Turska - Rusija.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbojka: Kadetkinje u finalu EP!

Izvor: B92, 04.Apr.2015

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Bugarskoj, pošto je u prvom polufinalu savladala Belgiju sa 3:1...Izabranice Jove Cakovića odlično su otvorile meč, povele sa 1:0, a zatim dozvolile Belgijankama da izjednače...Ono što su propustile u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.