Kadeti Srbije bolji od Mađarske

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 17:47

Kadeti Srbije bolji od Mađarske

U poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u Mađarskoj, kadetska reprezentacije Srbije pobedila je vršnjake iz zemlje domaćina šampionata rezultatom 1:0.

Utakmica je odigrana u trening-centru mađarskog Saveza u Budimpešti na jednom od terena gde će se igrati i dueli završnog turnira, a gol odluke postignut je u 71. minutu posle akcije iz kornera, kad je Andrija Maksimović prihvatio dodavanje Andreja Petrovića i preciznim šutem sa dvadesetak metara savladao golmana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << domaće ekipe Danijela Radnotija.

Orlići su meč počeli u sastavu Radulaški, Ćuk, Milosavljević, Popović, Tegeltija, Jocić, Radojković, Mitrović, Alilović, Sremčević, Jovanović. U nastavku susreta, šansu su dobili Spasojević, Džodić, Đurić, Petrović, Delibašić, Maksimović, Stojanović, Janković, Vojnović, Subotić i Vukojević.

Prvenstvo Evrope igra se od 17. maja do 2. juna, a naša reprezentacije startuje 18. maja upravo u Telki Trening Centru utakmicom protiv Slovenije. Meč 2. kola protiv Italije na programu je 21. maja na stadionu "Nandor Hidegkuti" u Budimpešti, a tri dana kasnije u poslednjoj utakmici grupne faze turnira Srbija se sastaje sa kadetima Španije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.